Banyo Dolabı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

27-12-2022 15:06
Banyo Dolabı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Banyo dekorasyonu denildiğinde hemen hemen herkesin gözü korkar. Çünkü banyo dekorasyonları hafriyat işinin fazla olduğu ve uzun süreli işlerdir. Ancak günümüzde tüm bu kargaşaya girmeden birkaç küçük değişiklik ile banyonuzun havasını tamamen değiştirebilirsiniz. Bu değişikliklerin içerisinde banyo aksesuarları kullanabileceği gibi banyo dolapları ve lavabolarından da kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Eğer siz de banyosunun dekorasyonundan sıkılan ve birkaç küçük değişiklik isteyenlerden iseniz o zaman Etkin Tasarım sunmuş olduğu yüzlerce farklı ve zarif ürün ile bu isteğinizi en kısa süre içerisinde karşılayabilirsiniz.

Banyonuzun Boyutuna Uygun Dolap Seçin

Evinizin diğer alanlarında da olduğu gibi banyonuz için de mobilya seçimi yaparken öncelikle doğru ölçülerin alınması gerekmektedir. Bu sebeple de vitra banyo dolap modelleri arasında seçim yapmaya başlamadan önce banyo dolabını konumlandıracağınız alanın tam ölçüsünü almanız gerekir.

Ölçü alırken dikkate almanız gereken konuların içerisinde istediğiniz modelin parçalarının şekli ve sayısı olacaktır. Çünkü banyo dolapları alt ünite, yan ünite, ayaklı dolap, üst ünite ve aynalı olmak üzere farklı dizayna sahip olmaktadır.

Kullanımı Kolay Ürünler Tercih Edin

Banyolar evin diğer alanlarından çok daha farklı özelliklere sahip olmaktadır. Bu sebeple de vitra banyo dolabı modelleri arasında seçim yaparken size kullanım kolaylığı sunacak ürünler üzerine yoğunlaşmanız gerekir. Bu sebeple de erişemeyeceğiniz kadar yüksek ya da temizlemesi zor olacak kadar karmaşık tasarımları tercih etmemelisiniz.

Bunun yanında işlevsel ve iç ya da ayna aydınlatmasına sahip olan banyo dolapları kullanım açısından büyük avantajlar sunmaktadır. Çünkü banyolarda kullanılan ışıklar aynalardan istediğiniz verimin alınmasını engelleyebilir.

İşlevsel Banyo Dolaplarını Tercih Edin

Banyonuz için büyük bir dolap istiyor olabilirsiniz. Ancak dolabın büyük olması demek tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacağı anlamına gelmemektedir. Bu sebeple de banyo dolabı seçerken size farklı kullanım alanları sunan dolapları tercih etmeniz tüm ihtiyaçlarınızın karşılanmasını sağlayacaktır.

Lavabo ve Armatür Seçimi

Banyo dolabı tercihi yaparken kullanacağınız lavabonun ve dolayısıyla lavabo bataryasının modeli de önemlidir. Artema lavabo bataryası fiyatları söz konusu banyo dekorasyonu olduğunda son derece uygun oldukları için küçük dekorasyon değişiklikleri için sıklıkla tercih edilirler. Birçok banyo dolabında lavabo yeri belirli olmasının yanı sıra lavabonuza uygun şekilde hazırlanan banyo dolapları da bulunmaktadır. Bu sebeple de banyo dolabı seçimi yaparken herhangi bir kısıtlamanız bulunmamaktadır.

Lavabonun yanı sıra batarya seçimi de son derece önemlidir. Çünkü bataryalar banyo dolaplarının en önemli tamamlayıcısıdır. Bu sebeple de bataryanın tarzının ve renginin banyo dolabı ile uyumlu olması gerekir. Artema lavabo bataryası fiyatları ise bataryaların tasarımlarına ve özelliklerine bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Çamaşır Makinesi Dolapları

Banyo dolapları ihtiyacınızın önemli bir kısmını karşılasa da banyo dolabınız ile uyum içerisinde olacak bir çamaşır makinesi dolabı ile hem banyonuzdaki tüm düzeni sağlamış olur, hem de dekorasyonunuzun tamamlanmasını sağlarsınız.

Çamaşır dolapları ile çamaşır makinenizin banyonuzun dekorasyonuna aykırı görüntüsünü ortadan kaldırabilirsiniz. Kapakları sayesinde dekorasyonunuz ile bütünleşen çamaşır makinesi dolapları aynı zamanda harici depolama alanı da sunmaktadır. Ayrıca bazı modelleri kirlilerin konması için uygun alanlar da sunarak banyoların tam bir düzen içerisinde kalmasını sağlamaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.